Home
Massagepraktijk
CTS - Jaaroverzicht
CTS - Filmpjes
CTS - Strava
Links
Columns
 
Weersverwachting
Maastricht
 
 
Column / Verslag 2010.

Het jaar 2010 is alweer bijna voorbij en hoe is dit eerste jaar van CTS bevallen??
Het is gegaan met vallen en opstaan ? Ja ja er zijn er echt gevallen helaas en sommige liggen nu nog in lappen mand.
Maar gelukkig kunnen ze het nog allemaal na vertellen. Ik blijf erbij zonder helm was dat anders geweest. Dus helm op.

Het jaar 2010 begon koud erg koud en sneeuw zelfs, veel sneeuw. De MTB had het zwaar te verduren in de sneeuw maar dit leverde wel mooie plaatjes op.
Toppunt was met -15 graden de MTB op maar dit was achteraf niet zo goed idee?
Jp stuurde ons zijn foto’s van zijn trainingen in de sneeuw in Duitsland nou daar was ook duidelijk op te zien dat er erg veel sneeuw gevallen was.
Nog mee gedaan aan een Spinning marathon van 24 uur. Het was voor een goed doel maar wel erg zwaar.

Mark wilde het in het voorjaar eens anders aanpakken na zijn val en dacht ik ga op hoogte stage naar Tenerife, na wat tips van Berry is hij vertrokken en zeer tevreden terug gekeerd Maar of hij echt op dat moment beter was geworden????????

Ronde van Vlaanderen, was voor velen de eerste maal. Dit was een ware belevenis en is een geweldig weekend geworden. Ondanks het slechte weer en slecht slapen van mij ;) kan ik zeggen dat iedereen genoten heeft. 2011??

Sponsor rit was na een aantal keer uitstellen eindelijk dan toch op het programma. Dit liep niet allemaal vlekkeloos zoals normaal bij ons dus helaas niet elke sponsor kunnen fotograferen maar dit zal in 2011 goed gemaakt worden.
Hopelijk in 2011 wel een keer compleet ;) want dit is heel moeilijk te regelen bij ons.

Wolder ja ja de Ronde van Wolder was voor CTS helaas niet zo goed bezet jammer want het is toch een mooie en perfect georganiseerde omloop. Jeroen liet hier al zien dat hij ons zeker in 2011 op sleep touw gaat nemen want hij was ijzer sterk. Hopelijk in 2011 weer rijders van ons aan de start als dit allemaal in hun trainings en thuis schema past.

Vogezen. Dit jaar ben ik twee maal geweest en gelukkig twee maal redelijk weer gehad. Eerste maal met Leo nieuwe routes gaan verkennen en dit was de moeite waard. Tweede maal met een grotere groep en het was ook zeer geslaagd. 2011 is het 5 Jaar geleden dat we met de grootste groep ooit zijn geweest. Dus tijd voor een reünie, wie weet??? Planning 2011 is weekend van 20-21 Augustus dus……..

Sean Kelly zware mooie tocht maar genoten dat kan ook hoor. Hier is op een goed tempo rond gereden en het was zwaar genoeg en iedereen was toch wel bekaf.

Dolomieten zeer zeer mooi alleen wat hoogte ziek geworden. Zeker nog een keer terug! Hier moet je een keer geweest zijn is adembenemend mooi.

Club treffen bij 2010. Samen met TWC Wolder een MTB tocht gedaan. Ondanks het slechte weer is deze dag perfect geweest. Zowel het weer wat mee zat als de deelnemers en de Verzorging van Anita en Nikki en Mike(kok). In 2011 zal dit weer plaats vinden want dat moet ik van de deelnemers van nu ? Jammer dat het Weer zo slecht was geweest de dagen ervoor daarom hadden we geen deelnemers van Smeermaas. Volgende keer hopelijk wel erbij.

Uitzingen het jaar 2010. Hopelijk kunnen we samen nog wat op het gemak het jaar 2010 uitzingen etc of met race of met MTB fiets maakt niks uit als het maar gezellig is en niet gejaagd.

Doelen 2011 ???? Vogezen? Marmotte? Dolomieten? Schwarzwald?? Bij Craenen een keer fietsen?? Samen gezeelig fietsen ;)???

De site krijgt een nieuw Jasje met dank aan onze runner up van 2010 Jeroen natuurlijk !!!

Award 2010 wie gaat die krijgen??

Uitreiking Bij Etentje of drankje of allebei en waar?
Ideeën welkom bij de stuul

Groetjes Stuul

Oktober 2009
2009 bijna ten einde............................:(

Ja het is alweer bijna 2010. Het jaar is omgevlogen en we hebben weer genoeg kilometers gemaakt. Op een enkele na die altijd meer wilt :).
De doelen die iedereen zich gesteld heeft zijn voor zover uitgekomen. Wat het gaat geven voor 2010 is maar even afwachten de geruchten machine is alweer in volle gang.
Onze nieuwe leden Paul en Anette hebben Italië weer verkend en hebben zelfs sommige profs zo gestimuleerd dat deze een rit wonnen in de Giro. Misschien zal dat een doel worden voor 2010 om eens met hun ergens in Italië - Zwitserland een mooie tocht te doen?
Team kledij: Na dat we afgelopen jaar hadden verwacht in een team tenue rond te rijden gaat het er nu voor 95% toch van komen maar dan onze eigen "club" kleding, eigen ontwerp en eigen sponsors. We hebben afgesproken dat we vooralsnog verplicht op zondag met de kleding rond rijden. Hoe een en ander gaat uitzien zal spoedig op site bekend worden, maar verwachtingen zijn hoog gespannen.
En weer een nieuw lid meld zich aan het front. Sandra via via via :) bij ons terecht gekomen gaat proberen aan te sluiten bij T-leike. Sandra welkom. Sandra heeft ook meteen een perfect doel gesteld en gaat de Marmotte rijden ja over doelen stellen gesproken he ;) wie nog met haar meegaat is afwachten????
Of er nog meer nieuwe leden komen in 2010 is even afwachten.

Terug blik:

- Shimano Challenge was ondanks mijn ziekte vooraf toch nog geslaagd. Ik heb genoten en daar gaat het om, toch? Andere toppers die aan start stonden waren Maurice en Johan en moet zeggen zag er allemaal top uit en zag goed uit voor rest van seizoen.
- Ronde van Wolder was wederom een succes voor ons als T-Leike en voor de organisatie zelf. Prestaties waren wat minder dan het jaar ervoor maar dit kwam mede door het aantal deelnemers dat explosief was gestegen. Vorig jaar in de 60 deelnemers nu in de 140. De deelnemers van T-Leike vorig jaar hebben allemaal hun tijd verbeterd dus dat is toch wel top. Helaas geen top tien notering erbij voor T-leike maar als we even rondgekeken hadden en gezien hadden wie allemaal aan de start stond hadden we dit ook al vooraf kunnen concluderen. Op naar 2010???? Met nog meer deelnemers en nog meer wedstrijdrenners :)
- Vogezen 2009 ondanks het mindere weer is het voor de meeste die mee zijn gegaan een succes geweest. Jammer genoeg heeft Maurice er niet veel lol aan beleefd. Ziek en dan heb je daar weinig te zoeken. Maar Maurice zou Maurice niet zijn om toch mee te gaan en een paar ritten op karakter te rijden. Chapeau nogmaals. Voor de overige deelnemers was het weer een leuk lang weekend en op twee dagen regen na hebben we toch zeer mooie ritten kunnen doen. Leo wederom bedankt voor het uitstippelen etc van de routte. In 2010 met meer leden van T-Leike?
- Winterberg : en bij het einde gaan van het jaar betekend het ook dat de MTB weer uitgehaald word. Deze keer zijn we maar meteen goed begonnen en naar Winterberg gegaan. Berry, bakkel en ik. Was een hele leuk en gezellige dag. Volgende keer minimaal twee dagen want 1 dag is toch wat ver:(.
- Brentjens 2009 : was voor mij de eerste. Ik moet zeggen de voorbereiding was alles optimaal. Ziekjes etc maar toch. Ik had ingeschreven en de Mergel heuvelland twee daagse was al in het water gevallen dus ik moest starten bij Brentjens. Mijn persoonlijke coach en verzorger Maurice heeft me mentaal super bijgestaan en ook voor de nodige bidons gezorgd dus dat was top. Achteraf zeer tevreden over resultaat en ondanks slechte weer ook over de rit etc.

We zullen het jaar nog proberen redelijk af te sluiten. Sommige zijn alweer in voorbereiding op 2010 dus aan ambitie ontbreekt het niet ;)
Spoedig ontwerp klaar voor tenue.
Datum afspreken voor etentje en award uitreiking 2009
Doelen 2010? a.u.b. datums erbij noemen is wat makkelijker voor mensen die werken ;)
Grootste doel in 2010 zal worden om meer samen te fietsen op Zondag!

Tot 2010 de Stuul

COLUMN 2009 maart

We zijn het jaar goed begonnen met ons, traditioneel aan het worden “etentje”. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden was over de opkomst. Sommige hadden dan wel vergeten hun vrouw in te lichten maar dit zal in 2010 anders zijn, zoals al afgesprokenJ. De winnaar van 2008 is J.P. Craenen geworden en denk dat daar iedereen het wel over eens was. Uiteraard is het nog gezellig laat geworden en ik heb me laten vertellen dat sommige zelfs niet naar huis wilden dus………………zeer zeker geslaagd.
Koud koud koud koud was het zeker in het begin van het jaar en nog!!!!!! Ondanks de kou hebben we toch al wat ritten gedaan, soms wel wat ingekort maar toch. Ook zijn een aantal van ons aan spinnen geslagen en vinden dat toch wat warmer dan met 0 graden te fietsen????
In 2009 zijn wij als Team-Leike benaderd om eens na te denken over een overeenkomst met team Landrada-Cycling Nicolaes. Hier is toen over “vergaderd”door de leden en met een drankje “Leffe”op een aantal afspraken gemaakt. Eerste afspraak is dat we in bepaalde ritten met de kledij van Cycling Nicolaes gaan rijden. Overige afspraken moeten nog volgen maar we zullen eerst onze aandeelhouders moeten kunnen overtuigen van de fusie tussen T-Leike en Team Nicolaes! Word vervolgd.

Mijn nieuwe MTB is er ook …………….meer hoef ik niet te vertellen tochJ
Valpartij! Enkele van ons zijn al betrokken geweest bij een valpartij. Ik en Paul (onze troef voor de toekomst) waren de klos en lagen op de grond voor dat we het wisten. Ik ben er redelijk vanaf gekomen met een snee in de wenkbrauw en wat kneuzingen maar Paul had minder geluk, hij had een barst / scheurtje in heup. Ik kan vertellen dat hij na weken revalidatie nu al weer volop bezig is met zijn comeback en verwacht hem dan zeker komende weken aan de start.

Onze kopman heeft ook enkele weken in de lappenmand gezeten en waardoor, ja dat laat ik hem liever zelf vertellen. Ik moet bekennen dat je zonder kopman toch moeilijker vooruit komt. Hij is toch de motor, aanjager, creatieveling etc die de groep ieders keer van anekdotes voorziet of nieuwe routes test etc Ook is hij degenen die altijd nog ff wil eindigen met een drankje, welk dat is voor iedereen verschillend J hoop dat hij snel aansluit want geloof het of niet. We missen hem toch.
Kalender gestart en wat blijkt we zijn nog geen 1x samen gaan fietsen. Waarom ? Nou op moment zij er een aantal ziek waaronder ik. En een aantal komen terug van blessures en iemand heeft pas blessure opgelopen. Nou dit voorjaar begint goed. Alleen 1 persoon is bere sterk aan het worden en nee niet de beer uit lanaken maar das Phantom uit veldwezelt en nee niet die van de fietswinkel. Zelfs al in maart gespot in Banneux dus……….de man in vorm.
Rest mij af te sluiten met de opmerking dat we binnenkort hopelijk nog een lid kunnen welkom heten. Hij is al stiekum aan het trainen etc en zal spoedig aansluiten tijdens een rit.

Als laatste zeg ik Kalender is kalender……………………………………………………..

Groet de Stuul.

MAART 2008

Pinarello-Pinarello-Pinarello TIME.

Ja we zitten pas in Maart en ik heb het gevoel alsof het al Juni is??????? 5-6 keer in de week trainen sommige van ons (leo altijd). Ritten die we doen zijn altijd meer dan 100km. Gemiddelden die we nu al rijden zijn eigenlijk JP Craenen Gemiddelden. En dat dus in Maart waar het toch nog erg koud is en veel wind staat! Waar moet dat heen???? 1 Pinarello is al van stal gehaald en is ook duidelijk te zien. Berry zit als gegoten op de fiets (zelfs beter als op zijn trek) en dit is ook te merken. De andere topper Maurice die rijd zijn Bianchi helemaal op en dan hoopt hij eind Maart zijn Pina Paard te mogen begroeten. Als dat paard de komende weken gaat meedoen aan paarden races dan weet ik op welk paard ik ga wedden! Maurice is in bloedvorm (bloeddoping???) hopelijk niet te vroeg want hij piekt voor de shimano challenge. Dit zal een mooie strijd worden voor de nieuwe Pinarello rijders want tussen die twee zal zeker strijd zijn op de shimano challenge. Ook team – Isaac blijft goed trainen en zijn dus goed op weg. We hebben ze 3 (wedstrijdrijders) zelfs al een keer mogen begroeten bij een Zondags ritje van T-Leike. Dat er nog een oude rekening moest verrekend worden ja dat was voor ons begaske helaas niet het juiste moment. Wat de mannen van team-Isaac zich nu wel moeten beseffen is dat ze begaske natuurlijk gemotiveerd hebben om de eerst volgende keer dat het zich voordoet dat er en nog eens met T-Leike word meegegaan hij gebrand is op REVENGE. Team-Isaac zal snel beginnen met de eerste koers we houden het in de gaten!!!!!! Komende weken zal ieder zich gaan voorbereiden op de openings maanden April / Mei voor de recreanten. Hoe de race monsters nog verder zullen uitzien met o.a. welke wielen etc zal voor sommige een verrassing zijn, tipje van de sluier is dat er RECREANTEN zijn die met Leigtweight (duurste) zullen gaan rijden???? Amai. Gelukkig zijn we begonnen met de Kalender zodat er geen discussies meer ontstaan over wat we gaan doen. Geen excuses meer dus……………………. Voor de komende weken hoop ik vooral op droog weer en die warmte die komt wel. En hoop ik eindelijk dat Leo voor zijn hoofd een helm vind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groet De Stuul

Januari 2008.

Het is weer begonnen, ik heb genoeg gezien………….
We zijn begonnen met een etentje met de groep. Dit is een jaarlijks ritueel. Nu was er iets nieuws bij gekomen, de uitreiking van de “leo Hendriks”award. Jammer genoeg waren er twee van de top drie niet bij aanwezig. De winnaar was er gelukkig wel bij maar de nummer twee Maurice en drie Dimi niet helaas door diverse redenen. Welke redenen weten we niet maar schijnt dat ook wij als recreanten en amateurs “where abouts” moeten gaan invullen om deze mis verstanden te voorkomen. Het was uiteindelijk een geslaagde avond. Op de fiets was ook al een en ander gebeurd. JP onze kamikaze piloot heeft het achteraf er gelukkig goed van af gebracht (sterkte bij herstel) Het schijnt ook dat een verkoper in Veldwezelt aandelen heeft in Pinarello want er komen weer twee mooie fietsen uit Italie voor twee van onze nu nog recreanten. Meerdere recreanten hebben al vele kilometers gemaakt soms wel 5-6 dagen achter elkaar als je sommige moest doen geloven. De recreanten zijn goed bezig hoorde je meerdere malen vertellen, niet normaal waar die mee bezig zijn, veel te vroeg!!!. Iedereen verteld over de ander maar uiteindelijk om zelf in de schaduw te staan volgens mij!!!! Nu zijn er al diverse duels uitgevochten waar menig recreant de dupe van geworden is en heeft moeten lossen. Er gaan geruchten dat er in de buurt van Mesju een streep getrokken gaat worden om uiteindelijk eens duidelijk te maken wie nou de sterkste is??? Vergeet alleen niet dat onze “leider” vaak genoeg verteld dat er elke maand wel iemand naar voren schuift en dat seizoen nog lang is. Alleen hou degenen die dit verteld maar het beste in de gaten. Team Isaac begon ook vorm te krijgen, alleen de ploegenvoorstelling en de tenues deden op zich wachten. Worden het nou Witte of grijze of zwarte of toch weer witte met oranje tenues??????? Nog even afwachten als maar strak is. De ploegtraining zijn ze wel al gestart en het beloofd veel goeds want nu al zijn ze onderling strijd aan het leveren, wat moet dit gaan geven als er echt wedstrijden gaan gereden worden. Namens iedereen toch succes gewenst en we zullen zeker komen supporteren. Indien jullie nog een beest van 57 kunnen gebruiken in de ploeg ?? ik weet nog wel iemand die staat te popelen om te starten (zeker met vorm die hij nu heeft). Vogezen? Er zijn nu al twee datums bekend gemaakt en er zijn al wedstrijdrijders en recreanten die hebben toegezegd te komen (ben benieuwd). Alleen wat ik jammer vind is dat we straks uiteindelijk met verschillende personen op verschillende datums gaan dit om diverse redenen??? Hier kom ik toch weer terug op de where abouts want ik denk dat we straks ook nog voor het thuis front deze moeten gaan invullen en dit zal toch niet de bedoeling zijn he!!!!! Hopelijk komt het nog goed en zijn we weer met de gezellige groep (allemaal dus) samen in de Vogezen of in Wenen wie weet? Nu komen er spannende weken aan voor sommige omdat ze toch wel een beetje feestvierders zijn. Ben benieuwd hoe zij zich kunnen beheersen en hun conditie geen schade kunnen toebrengen. Er zijn er ook die gewoon op stage gaan naar de kust dus wie weet?????

Wat gaat februari brengen???????
Tot zover het begin van het seizoen………Ik heb nu dus al genoeg gezien …………….. en wacht vol spanning op wat nog komen gaat.

Groet Stuul (Das Phantom).

07-01-2008:

Geen column maar een leuke bewerkte foto!!!06-04-06:

Vragen?
Het seizoen is gestart, het weer nog niet.
Vele vragen zijn er.
Gisteren zijn Leen, Backel, JP Fortis en Lance gaan trainen..Zoals JP rijdt, door de week, vraag ik me af is dit puur natuur? We kennen allemaal het verhaal van Ben Berden en wat hij haalde in Duitsland.
Leen gaat even een weekje fietsen op Mallorca. Nadat hij de hele winter nog NIET buiten was gaan fietsen, knalt hij vlot 1000km op een week bij elkaar. Is dit puur natuur?
Dan Leo, koopt een spinningfiets, komt zogezegd ook niet buiten. Bouwt een huis voor zijn zoon, en staat nu al knokedroog. Kan Jan Ulrich hier iets van leren?
Dan Backel, heeft ooit topjaren gekend, en heeft veel plannen...ik zie hier toch wel een synergie met VDB. Gaat het talent weer uitpakken of gaat hij jagen in de tuin?
Dan Franske, gaat hij ook zo krachtig de bergen temmen als dat hij de jaagpaden temt?
De Stuul, die stiekeme trainer, laat zijn kaarten nog altijd niet zien, faked hier en daar een ziekte. Wat is ie echt waard?
Dan Bertie, blijft hij op kop rijden?
Wie is Rita?
Gaat Dominque nog eens mee, op probeert ie zich het lampje uit om het ras Hendricks in stand te houden?
Dan een nieuwe ouderling, oud wielrenner Nicolaes, verliest 5 kg per week, neemt allerlei additieven. Is dit allemaal nog redelijk?
Gaan die Japanners de hond van Alain verorberen?

Ik weet 1 ding, het wordt een spannend seizoen.

Groeten,

Bom Toonen & Baolo Pettini

14-04-2006

DE FIETS VAN MARK

Via via kreeg ik commentaar, je hebt Mark vergeten in je column.
Ik vergeet niemand en zeker niet Mark.
Mark, dat zijn er eigenlijk 3, namelijk: Mark, Tutu en de fiets.
Over die fiets wil ik het eigenlijk hebben.
Wat is hiermee aan de hand?

Schijnbaar had dit juweeltje van een fiets deze winter ophok plicht. Dit moet een misverstand zijn geweest. Het waren de kippen die opgehokt dienden te zijn. De wilde eenden langs het kanaal heeft Leo vakkundig onthoofd. Eerlijk is eerlijk, ze waren ook te talrijk. Een tip: passeer de nog levende eenden aan de niet-waterzijde, want die beesten vliegen altijd naar het water. Maar goed, we waren over die fiets bezig.

Het is een zeer exclusieve fiets.
Indien je van deze fiets het carbon weglaat hou je alleen een ketting, bandjes en een paar schroefjes over.

Over deze fiets wordt veel gepraat in het peloton;
De maat is te groot?
Ik snap er niks van dat die fiets op tubeless banden staat?
Die fiets ziet te weinig zonlicht.
Ga zo maar door.

Ook zijn er geruchten dat de fiets aangeslagen is door zijn vrouw, die in haar vrije tijd de douane-ambtenaar uithangt. Waarschijnlijk heeft zij nooit van het 'Schengen' akkoord gehoord zeker? Het is nochtans afgesproken te Maastricht. Ook merkwaardig aan deze fiets is dat deze koppig weigert in het wiel te hangen. Ofwel neemt deze fiets de koppositie in ofwel gaat deze statig op een 10 meter achter de laatste man in het peloton rijden.

Het feit dat Mark NIET graag fietsen poetst, is dit de reden dat deze fiets weinig gebruikt wordt? Ik hoor ook dat zaterdag(AGR), als er 'carbo' zwart gereden gaat worden, de fiets bereden zal worden. Als dit zo is zullen er hordes dames Mark te lijf willen gaan, de fiets werkt als een magneet. Gelukkig kan Mark goed bergop rijden en zullen de dames hem niet kunnen vangen. Tenzij er een potige dame boven op de top staat met een vangnet...

Mark en de fiets samen wegen minder dan 60kg..ongelooflijk.

1 vraag blijft me bezig houden: Hoe zou het zijn met de fiets van MARK?

Greetz,

Heif Loste